Helicopter Assistance är ett måste för marknadens krav för alla som sysslar med affärer, transporter, frakter eller bara har bråttom.

Våra helikoptrar är ett oöverträffligt sätt att snabbt och varsamt transportera passagerare och gods till önskad plats. I väglös natur, vildmark, skärgårdsmiljö och till annars svårtillgängliga platser är helikoptern oftast det ända sättet att säkert ta sig fram.

Dina behov växlar och det gäller att hänga med. Helicopter Assistance erbjuder nya lösningar på Dina transportproblem - flexibelt och ekonomiskt. Komplikationsfri hantering.

Helicopter Assistance betyder snabb och säker lufttrafik för Dina affärskontakter och frakt mellan Stockholm och omgivande städer. Man slipper onödiga väntetider. Av- och pålastning smidigt. Med Helicopter Assistance får Ni en resursstark och kompetent samarbetspartner. Ett brett fält av tjänster från En leverantör. Det spar tid och pengar. Inga flaskhalsar.

Exempel på olika uppdrag:

Övriga tjänster som erbjuds:

FLYGSKOLA för utbildning av helikopterpiloter, privat och trafikflygare samt lärarutbildning. Efter utbildningen kan Ni hyra, eller varför inte köpa en helikopter. Välkommen och ta en PROVLEKTION. Mer info finner du under länken FLYGSKOLA.

ROBINSON: Helicopter Assistance är återförsäljare för Robinson R22 och R44 som finns i flera olika modeller. Bilder och info om dem finns under länken ROBINSON.

Helicopter Assistance är till för att hjälpa industrier, entrepenadföretag, myndigheter, transportföretag, organisationer, hantverkare och privatpersoner att utföra uppdrag av mångskiftande art i svår och lättillgänglig terräng.

Har Ni transporter i tankarna eller andra friska idéer, då är det bra att veta att Helicopter Assistance finns på plats - dygnet runt! Jourtelefon: 08 - 98 70 00

Med vänliga hälsningar

HELICOPTER ASSISTANCE